Webbutbildningen Värdskap i Värmland nominerad till Swedish Learning Awards | Region Värmland

Webbutbildningen Värdskap i Värmland nominerad till Swedish Learning Awards

[PRESSMEDDELANDE] Värdskap handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna. I en värld där produkter och tjänster blir allt mer lika är välkomnandet en avgörande faktor. Gott värdskap är därför en viktig del av varumärket Värmland och för att skapa ett ännu mer välkomnande Värmland.

Den webbaserade kursen Värdskap i Värmland har nominerats till Swedish Learning Awards i kategorin Bästa standardproduktion (Produktion som används av flera företag/organisationer och/eller vänder sig direkt till konsumenter).
– Vi är jättestolta över nomineringen. Tillsammans med de fina kursutvärderingarna är den ett bevis på att vi lyckats skapa en inspirerande och lättillgänglig utbildning. Förhoppningsvis kan nomineringen leda till att ännu fler upptäcker den, säger Jenny Höög mottagarkoordinator på projekt Attraktiva Värmland.
Kursen har tagits fram inom ramen för projektet Attraktiva Värmland för att inspirera i värdskap och Värmlandskunskap. Den vänder sig till alla som kommer i kontakt med besökare, potentiella inflyttare och etablerare.
Kursen vägleder deltagaren genom ett flöde där hen får lära sig om Värmland, vad värdskap är och hur det fungerar i verkligheten.
Swedish Learning Awards
Swedish Learning Awards syftar till att rikta strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningsköpare, lösningar och leverantörer. Tävlingen ska föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik.
Kommentarer från kursdeltagare och mer om bidraget
/vardskapvarmland
Jenny Höög