Pressvisning: Ser du löven för alla träd? | Region Värmland

Pressvisning: Ser du löven för alla träd?

[PRESSMEDDELANDE] Kom och se ett 50-tal av de löv som skall skickas till det stora kollektiva verket Ser du löven för alla träd! som ställs ut på Liljevalchs sommaren 2012. Ett 90-tal skaparsugna värmlänningar har tillverkat 60 löv som skall ingå i verket.

Pressvisning: onsdag 11 april klockan 10.00.
Det färdiga verket som kommer att bestå av totalt 2 000 löv, till 100 träd, och ingår i utställningen Hemslöjden på Liljevalchs 6 juni – 2 september 2012.
Deltagarna har fått en stomme i trä som använts som grund eller mall i skapandet av ett eget löv. Stommen kunde kläs eller fyllas på en mängd olika sätt – sticka, virka, brodera, smida, såga, väva, måla, trådtjacka eller någonting helt annat. Lövet får väga max 10 kilo och inte överstiga en total tjocklek av 20 cm. Lövet skall vara en spegling av tillverkaren själv i val av material och teknik.
Kom och se dessa färgstarka, fantasifulla löv innan vi skickar upp dem till jubileumsutställningen på Liljevalchs.
De värmländska löven visas 11–17 april 2012 i Region Värmlands lokaler på Lagergrens gata 2, Karlstad. Öppet vardagar 8-17.
Varmt välkommen!

Carina Olsson