Pressinbjudan till audition för årets Drömsommarjobb | Region Värmland

Pressinbjudan till audition för årets Drömsommarjobb

[PRESSMEDDELANDE] Lördag 21 april håller Dans i Värmland audition inför årets sommarpraktik för unga dansare.

Håkan Mayer, känd för sitt arbete med dans både nationellt och internationellt, är koreografen som leder årets Drömsommarjobb och även lördagens audition.

Samma dag hålls auditioner i Växjö, Falun och Inderøy i Norge, där sammanlagt ytterligare nio gymnasieungdomar väljs ut. Totalt kommer tjugo unga dansare att ges möjlighet att under fyra veckor praktisera som dansare i Karlstad för att utveckla sin talang, möta andra dansintresserade unga och få en inblick i yrket som dansare.
Media hälsas välkommen till Värmlands audition på lördag 21 april klockan 15.00, med möjlighet att fotografera och prata med ungdomar och verksamhetsledaren för Dans i Värmland, Marianne Eriksson.
Plats: Danssalen på UNO, Västra Torggatan 16, Karlstad
Portkod: 1224