Pressinbjudan: Inspirationsdag med fokus på äldres hälsa | Region Värmland

Pressinbjudan: Inspirationsdag med fokus på äldres hälsa

[PRESSMEDDELANDE] Den 26 april kl 09.00-16.00 arrangeras inspirationsdagen Allt det goda på Karlstad CCC. Syftet är att ge möjlighet till erfarenhetsutbyte samt inspiration till nya idéer och lösningar för alla som arbetar inom vård och omsorg i Värmland. Medverkar gör bland andra Thomas Fogdö, före detta utförsåkare.

Under förmiddagen har deltagarna möjlighet att välja mellan ett flertal seminarier och inspireras av kollegor runt om i länet. Eftermiddagen bjuder på gemensam föreläsning kring inspiration, motivation och prestation där Thomas Fogdö delar med sig av sina erfarenheter och tankar i ”Att vända motgång till medgång och medgång till framgång”.
Inspirationsdagen ”Allt det goda” arrangeras av projektet ”Bättre liv för sjuka äldre” i Värmland för andra året i rad och det är drygt 200 deltagare anmälda.
Projektet ”Bättre liv för sjuka äldre” i Värmland är en del av den nationella satsningen med samma namn och som drivs av SKL, Sveriges kommuner och landsting. Projektet ingår också i utvecklingsarbetet Nya Perspektiv.
Medierna hälsas välkomna att delta under dagen!
Datum: 26 april 2012
Tid: 09.00–16.00
Plats: Karlstad Congress Culture Centre
För mer information, vänligen kontakta Yvonne Lennemyr, telefon 054- 701 10 43