Genrep av "En midsommarnattsdröm" | Region Värmland

Genrep av ”En midsommarnattsdröm”

[PRESSMEDDELANDE] Den 28 april är det premiär för “En midsommarnattsdröm” som Teaterkursen på Ingesunds folkhögskola satt upp. En föreställning som förflyttar dig till en förtrollad värld, där passion blandas med skratt och tårar. Möt Alver, kungar, drottningar, kärlekspar och enkla män!

I skogen planeras ett bröllop mellan Tesus och Hippolyta, samtidigt har två ungdomar, Lysander och Hermia trotsat alla och funnit varandras kärlek, kärlek som möter motstånd. I vägen för deras förälskelse står den illvilliga modern Egesa, den svartsjuke friaren Demetreus och den hjärtekrossande flickan Helena. Dock har ingen av dem någonting att göra med den svåraste prövningen som de två ungdomarnas kärlek utsätts för. De är nämligen inte ensamma i skogen…..

Ingesunds Teaterkurs bjuder in media till genrepet av föreställningen ”En midsommarnattsdröm”
Av: William Shakespeare Regi av: Anna Ehnsiö, Totalteatern

När: Genrep 27 apr, kl 12.30
Var: Ingesunds folkhögskola, Aulan, Arvika

Spelschema:
Genrep fredag 27 april, kl. 12.30, aulan Ingesunds folkhögskola.
Premiär lördag 28 april, kl. 19, aulan Ingesunds folkhögskola.
Föreställning 5 maj, kl.19, Svea Bio, Arvika.

Kontakt
Viveka Stigzelius, kursansvarig
Tel: 070-259 00 94

Lydia Kjellberg, kursdeltagare och skådespelare
Tel: 073-675 88 53

Erika Edvardsson, kursdeltagare och skådespelare
Tel: 073-846 15 11

–––––––––––––––––––
Ingesunds folkhögskola ligger vackert belägen vid Glafsfjordens stränder, cirka fem kilometer från Arvika. Skolans profil är musik och kulturentreprenörskap. Här kan kursdeltagare studera allt från orkesterspel, studioteknik, singer/songwriter-visa och hantverk till att läsa in gymnasiekompetensen.
www.ingesund.se
Växel: 0570- 385 50