Pressinbjudan: 50-talskväll på Ingesunds folkhögskola | Region Värmland

Pressinbjudan: 50-talskväll på Ingesunds folkhögskola

[PRESSMEDDELANDE] Den 24 maj är det dags igen. För fjärde året i rad anordnar Ingesunds folkhögskola i samarbete med Arvika Yankee Car Club en populär 50-talskväll i Arvika.

Kvällen inleds med att Arvika Yankee Car Club genomför årets första bilcruising, med start vid Stadsparken i Arvika klockan 18.00. Cruisingen går till Ingesunds folkhögskola, där det bland annat bjuds på utställningar och musik. Dessutom utses kvällens snyggaste bil.
Kvällen avslutas med en konsert i 50-talsanda med Ingesundslinjen, konserten börjar klockan 20.00.
Arrangemanget är öppet för alla intresserade och media är välkomna att delta.
Tid: Torsdagen den 24 maj, kl 18.00 – cirka 22.00
Plats: Ingesunds folkhögskola
Kontaktpersoner:
Margaretha Ström, Ingesunds folkhögskola
E-post: margaretha.strom@regionvarmland.se

Dan Lööf, Arvika Yankee Car Club
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ingesunds folkhögskola ligger vackert belägen vid Glafsfjordens stränder, cirka fem kilometer från Arvika. Skolans profil är musik och kulturentreprenörskap. Här kan kursdeltagare studera allt från orkesterspel, studioteknik, singer/songwriter-visa och hantverk till att läsa in gymnasiekompetensen.