Pressinbjudan: Dopgåva till H.K.H Prinsessan Estelle presenteras | Region Värmland

Pressinbjudan: Dopgåva till H.K.H Prinsessan Estelle presenteras

[PRESSMEDDELANDE] På initiativ av Region Värmland har Klässbols Linneväveri tagit fram en dopgåva till H.K.H Prinsessan Estelle. Gåvan från Region Värmland och dess medlemmar, Värmlands 16 kommuner och Landstinget i Värmland, överlämnas i samband med prinsessans dop, tisdagen den 22 maj.
– Det är ett hedersuppdrag vi fått från Region Värmland och deras medlemmar, som vi är både stolta och glada över, säger Andreas Johansson, VD, Klässbols Linneväveri.
– Både gåvan och den vackra förpackningen, som gjorts av Billerud, är goda exempel på produkter från vårt framgångsrika värmländska näringsliv. Det känns väldigt roligt att den överlämnas i samband med dopet, säger Catarina Segersten Larsson, regionråd, Region Värmland.
Vid en pressträff måndagen den 21 maj visar Andreas Johansson, VD vid Klässbols Linneväveri, gåvan och berättar om hur den har tillverkats.
Tid: Måndagen den 21 maj, kl. 10.30
Plats: Klässbols Linneväveri, Damastvägen 5, Klässbol
Varmt välkomna!
För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Johansson,VD, Klässbols Linneväveri, tel: 070-3336099
Catarina Segersten Larsson, regionråd, Region Värmland, tel 054-7011012