Möt de typiska drömsommarjobbarna | Region Värmland

Möt de typiska drömsommarjobbarna

[PRESSMEDDELANDE] Dans i Värmlands sommarpraktik är i full gång. 20 ungdomar från Sverige och Norge har kastats in i ett liv som dansare under fyra veckor. Vad innebär det att vara dansare? Vad lär man sig av att dansa i fyra veckor under ledning av professionell koroegraf? Är det blod, svett och tårar eller bara roligt?
Välkommen att möta våra drömsommarjobbare och koreografen Håkan Mayer under fredag 29 juni i deras replokal på UNO i Karlstad.
Ni får även träffa de unga slagverkare som förser föreställningen med livemusik, som en del av sin sommarpraktik.
Ni får möjlighet att se ungdomarna repetera föreställningen Agora och fotografera, filma samt ställa frågor till ungdomarna. Den färdiga föreställningen spelas 18-21 juli på Stora Torget i Karlstad.
Varmt välkomna!
När: Fredag 29 juni, klockan 9-12 och 13-16
Var: UNO, Karlstad
Linnéa Lundström
Projektassistent
Telefon: +46 706-80 54 62
Kristina Liljequist
Projektassistent
Om Drömsommarjobbet
Drömsommarjobbet arrangeras av Dans i Värmland – Region Värmland, i samarbete med Falu kommun, Dans i Sydost, Nord-Trøndelag Fylkeskommune, Karlstad kommun och Studiefrämjandet, med stöd från KBAB, Karlstadsbuss, Centrum Karlstad, Solareturen och Bravida.