Odlare tar tillbaka staden | Region Värmland

Odlare tar tillbaka staden

[PRESSMEDDELANDE] Michele Mellara heter en italiensk filmare som gästar Karlstad under några dagar och visar sin film om människor över hela världen som skapar trädgårdar och odlar sin föda på de mest oväntade platser.

God Save The Green är en dokumentär som berättar historierna om människor som återvinner en känsla av gemenskap genom trädgårdsarbete samtidigt som de förändrar sina liv och platsen de bor på.
Klockan 19.00 torsdag 22/11 visas God Save The Green på Lagergrens gata 2 i salen Eniac med en efterföljande diskussion med filmaren. Då är ni välkomna att se filmen.
Vill ni intervjua Michele Mellara är fredag 23/11 en bra dag. Ni kan ta kontakt med Daniel Alegi, som är värd för Michele i Karlstad. Han har telefonnummer 073-389 92 16
Läs mer om Micheles produktionsbolag på www.mammutfilm.it och om filmen på www.godsavethegreen.it

Tobias Berger
Film i Värmland