Presskonferens – stormöte för allmänheten om Värmlandsstrategin | Region Värmland

Presskonferens – stormöte för allmänheten om Värmlandsstrategin

[PRESSMEDDELANDE] Den 17 januari är alla värmlänningar inbjudna till ett stormöte om den nya strategi för Värmlands framtid som håller på att tas fram av Region Värmland; den så kallade Värmlandsstrategin. Strategin ska innehålla gemensamma, konkreta mål för utvecklingen i länet.

Stormötet är den sista möjligheten att lämna åsikter innan strategin ska skrivas och bearbetas politiskt.
Mötet för allmänheten hålls på CCC i Karlstad, men vi arbetar för att så många som möjligt ska ha möjlighet att delta från hela länet.
Vi berättar mer om stormötet och om Värmlandsstrategin vid en presskonferens:
Tid: måndagen den 7/1 kl 13
Plats: Region Värmland, Lagergrens gata 2, våning 3, lokal Navigatören
Medverkande:
Tomas Riste, regionråd
Catarina Segersten Larsson, biträdande regionråd
Ann Otto Nemes, biträdande chef Enheten för regional tillväxt
Kontakt: Maria Östergren, kommunikatör Region Värmland, tel 054-701 10 21,maria.ostergren@regionvarmland.se
Mer information om Värmlandsstrategin finns också på regionvarmland.se