Påminnelse: stormöte om Värmlandsstrategin imorgon torsdag

[PRESSMEDDELANDE] Över 300 personer är anmälda till stormötet imorgon torsdag den 17/1 för att tycka till om den nya Värmlandsstrategin som tas fram av Region Värmland. Diskussionen gäller vilken vision Värmland ska ha, vad vi ska vara kända för i framtiden och vilka mål vi ska sätta upp för länets utveckling.

Stormötet kommer att hållas klockan 16 till 20 på CCC i Karlstad. Region Värmland kommer att bjuda på smörgåsar. Anmälningstiden gick ut den 13/1.
Hittills har ungefär 700 personer gett sina åsikter om den nya Värmlandsstrategin som ska bli en plan för utvecklingen i länet fram till år 2020.
Den kommer att ersätta den gamla regionala utvecklingsplanen och ska innehålla konkreta, mätbara mål inom fyra huvudområden; utbildning/kompetens, kommunikationer, företagande och livskvalitet/hälsa.
Om er redaktion vill bevaka mötet – hör gärna av er till Maria Östergren (kommunikatör) för anmälan och mer info!
maria.ostergren@regionvarmland.se
tel 054-701 10 21
Mer information om Värmlandsstrategin finns på regionvarmland.se.
Ansvarig tjänsteman: Ann Otto, biträdande enhetschef Regional Utveckling, Region Värmland, 054-701 10 28
Presskontakt: Maria Östergren, tel 054-701 10 21
Regionråd Tomas Riste, tel 701 10 11