Invigning av Värmlandskontoret i Oslo

[PRESSMEDDELANDE] Tillsammans med Fabian Stang, ordfører i Oslo kommune, inviger Tomas Riste, ordförande i Region Värmland, Värmlandskontoret, tisdagen den 5 mars kl 12.00. Plats: Karl Johans gate 5, Oslo.

För att stärka relationerna mellan Sverige och Norge, inte minst mellan Värmland och Osloregionen, öppnar Region Värmland ett kontor i centrala Oslo.
I samband med invigningen presenterar Region Värmland sin Norgekoordinator som har ansvar för samordningen av de regionala insatserna i Norge. Samtidigt presenteras också en satsning på att främja export- och investeringsarbetet med fokus på Värmland och Osloregionen.
Vid invigningen deltar bland andra representanter från Region Värmland, fylkena i Akershus, Hedmark och Östfold samt affärsmannen Olav Thon.
Program:
12.00 Invigning, Tomas Riste, ordförande i Region Värmland och Fabian Stang, ordfører i Oslo kommune
12.30 Mingel med värmländska snittar
13.00-13.30
Presentation av Norgekoordinator, Anette Eriksson
Presentation av Värmlands export- och investeringsråd, en ny satsning för att främja affärsrelationer mellan Värmland och Norge
Hur bokar man Värmlandskontoret?

För mer information, vänligen kontakta:
Hedvig Bergenheim, kommunikationschef, Region Värmland, tel: 0702-971580