Eva Eastwood till Ingesunds 50-talskväll | Region Värmland

Eva Eastwood till Ingesunds 50-talskväll

[PRESSMEDDELANDE] Ingesunds folkhögskola firar 5-årsjubiléet av 50-talskvällen med grammisnominerade Eva Eastwood med band. 

Torsdag den 23 maj 2013 genomförs 50-talskvällen på Ingesunds folkhögskola. Evenemanget sker för 5:e året i rad i samarbete med Arvika Yankee Car Club. Den traditionsenliga kvällen har växt för varje år, både till innehåll och antal besökande också från andra orter.

För att fira femårsjubileet har grammisnominerade Eva Eastwood med band anlitats. Under dagen kommer de att hålla workshop om musik och entreprenörskap för kursdeltagarna och på kvällen spelar bandet på 50-talskvällen. Dessutom kommer kursdeltagarna på Ingesunds folkhögskola och Arvika Yankee Car Club att bjuda på olika aktiviteter.

Kontaktpersoner:
Margaretha Ström, Ingesunds folkhögskola
Telefon: 070-214 16 36
www.ingesund.se

Dan Lööf, Arvika Yankee Car Club
Telefon: 070-568 87 18

Eva Eastwood
Eva Eastwood har skrivit cirka 600 låtar genom åren. Bland annat har artister som Jerry Williams, Larz-Kristerz, The Boppers, Johan Blohm, Linda Gail Lewis, Boppi´n Steve, Lalla Hansson, Berth Idoffs med flera spelat in hennes melodier. 2012 valdes hon in i Rockabilly Hall of fame i Jackson TN.
Hon är mamma till två söner, driver egna företaget EE Entertainment och bokar själv sina gig. Dessutom producerar hon sina egna skivor.
–––––––––––––––––––
Ingesunds folkhögskola ligger vackert belägen vid Glafsfjordens stränder, cirka fem kilometer från Arvika. Skolans profil är musik och kulturentreprenörskap. Här kan kursdeltagare studera allt från orkesterspel, studioteknik, singer/songwriter-visa och hantverk till att läsa in gymnasiekompetensen.
www.ingesund.se
Växel: 0570- 385 50