Förslaget till Värmlandsstrategi ut på remiss | Region Värmland

Förslaget till Värmlandsstrategi ut på remiss

[PRESSMEDDELANDE] Det finns nu ett förslag till Värmlandsstrategi, som ska bli en strategi för hur Värmland ska utvecklas under åren fram till år 2020.

Välkommen till en pressträff där förslaget presenteras.
När? Torsdagen den 11 april kl 12.30 (vi bjuder på en enkel lunchmacka och kaffe)
Var? Lagergrens gata 2, Karlstad, lokal Navigatören

Över 1000 personer har tyckt och tänkt om hur de vill att Värmland ska vara, uppfattas och utvecklas de närmaste åren. Utifrån de åsikterna och en mängd fakta och statistik har Region Värmland arbetat fram ett förslag till en strategi som ska ersätta den gamla regionala utvecklingsplanen Värmland växer och känner inga gränser.
Efter regionstyrelsens möte på torsdag förmiddag är förslaget klart att skickas ut på en bred remiss till bland andra alla kommunerna i Värmland och till Landstinget i Värmland.
Det kommer också finnas möjlighet för allmänheten att lämna synpunkter på förslaget.
Förslaget till Värmlandsstrategi – som fortfarande kan komma att ändras innan det skickas ut! – finns bifogat till det här pressmeddelandet. Det ingår i handlingarna inför regionstyrelsen 11/4.

För mer information, vänligen kontakta:

Hedvig Bergenheim, kommunikationschef, tel 054-701 10 19
Läs mer: www.regionvarmland.se/varmlandsstrategin