Internationell dansfestival i skala 1:50 | Region Värmland

Internationell dansfestival i skala 1:50

[PRESSMEDDELANDE] Den 5-7 september arrangerar Dans i Värmland den internationella dansfestivalen ABUNDANCE. 85 dansare och koreografer från 17 länder kommer att skapa en fantastisk dansfest med mångfald i stadskärnan. Nytt för i år är att allmänheten får ta del av alla programpunkter gratis.

Festivalen sträcker sig från Soltorget till Värmlands museum, med knutpunkt på Stora torget där vi bygger upp ett festivaltält, som på fredag presenteras för er i en modell skala 1:50.
Vi berättar om 2013 års föreställningar, workshops, film och föreläsningar, samt visar en kort trailer från några av föreställningarna.
Festivalen genomförs för fjärde gången sedan 2004, av Dans i Värmland-Region Värmland med stöd från Kulturrådet och Karlstads kommun.
Tid: fredag 19 april kl. 10.00
Plats: Stora torget samt UNO, Karlstad
Ni får möjlighet att fotografera och filma på plats, men får även trailer, bilder och skriftligt material på ett USB-minne.

För mer information kontakta:
Ulrika Lassing
Projektledare, ABUNDANCE 2013