Värmländsk After Work för hemvändare i Stockholm

[PRESSMEDDELANDE] Torsdagen den 25 april arrangeras en värmländsk After Work för hemvändare på First Hotel Reisen i Stockholm. Ett flertal olika kommuner, myndigheter och företag samlas under gemensam värmländsk flagg med målet att locka till inflyttning till Värmland.

– Vi behöver bli fler i Värmland. Att det råder brist på kvalificerad personal inom vissa yrkesgrupper är ett välkänt problem som på sikt kan hindra Värmlands utveckling. Genom den här aktiviteten vill vi få direktkontakt med presumtiva hemvändare som vi kan arbeta vidare med för en flytt till Värmland, säger Madeleine Norum, projektledare för projekt Attraktiva Värmland på Region Värmland.
Arrangemanget pågår mellan kl. 16-19 den 25 april på First Hotel Reisen, Skeppsbron 12, Stockholm. Här finns möjlighet att diskutera en flytt till Värmland med projekt Attraktiva Värmlands inflyttningskoordinator Jenny Höög. Det finns också möjlighet att träffa representanter från värmländska rekryteringsbyråer, organisationer, kommuner och företag. På plats finns representanter från: Adecco, Arbetsförmedlingen, Arvika kommun, Eda kommun, Effect Management, Effect Search, Hagfors kommun, Hammarö kommun, Karlstads kommun, Konsumentverket, Kristinehamns kommun, Landstinget i Värmland, Proffice, Qtym, Storfors kommun, Sunne kommun, Säffle kommun och Valfjället.
Det bjuds på mingel med värmländsk plockmat och musik. Ett klurigt quiz med frågor ur magasinet Livsstil Värmland #3 finns också på programmet. Många fina priser finns i potten såsom biljetter till Gyllene Tiders konsert i Karlstad, Fryksdalsdansen i Sunne, Arvika Hamnfest, presentkort på årsförbrukning av Löfbergs, presentkort från Torfolks gård, bokpaket från Adecco och personlighetstest från Qtym.

Madeleine Norum, projektledareProjekt Attraktiva Värmland, Region Värmland

madeleine.norum@regionvarmland.se