Lite Einstein i dansform till Värmland igen

[PRESSMEDDELANDE] Under vecka 19 turnerar dansföreställningen Tänja tid och kröka rum av koreografen Christina Tingskog i Värmland. Turnén omfattas av fem föreställningar i Eda och Storfors.

Måndag 6/5
Skolföreställning: Folkets Hus, Eda
Tid: 10.00 och 12.15
Arrangör: Eda Kommun
Tisdag 7/5
Skolföreställning: Folkets Hus, Eda
Tid: 10.00 och 12.15
Arrangör: Eda Kommun
Onsdag 8/5
Skolföreställning: Folkets Hus, Storfors
Tid: 12.00
Arrangör: Storfors kommun

Föreställningen undersöker på ett pedagogiskt och humoristiskt sätt relationen mellan tid och rum, hastigheter och rumsligheter och hur allt är relativt – lite Einstein för de minsta.
Med tre professionella dansare i världsklass gör föreställningen sin andra turné i Värmland.
Turnén genomförs inom ramen för projektet Dansplattform Värmland och med stöd från Dansspridning Mellansverige.
Om projektet Dansplattform Värmland

Dansplattform Värmland stödjer, samordnar och synliggör professionell dans som scenkonst. Projektet drivs av Dans i Värmland med stöd från Kulturrådet och genomförs i samarbete med Värmlands kommuner.

Kontaktperson:
Terese Lindblad, Kultursamordnare Dansplattform Värmland