Pressvisning utställningen Stickspår, Arvika | Region Värmland

[PRESSMEDDELANDE]

Utställningen STICKSPÅR
Tid: onsdag den 19 juni kl 14.00
Plats: Galleri 39, (Bibliotekshuset) Arvika.
För ytterligare information: Länshemslöjdskonsulent Carina Olsson 070-3311364
Eva Uppvall, Margareta Björkäng Eriksson och Kaisa Kjønsberg ställer ut unika färgsprakande handstickade produkter på Galleri 39 den 19 – 30 juni 2013.
Vernissage för allmänheten av utställningen ”Stickspår” hålls onsdag 19 juni kl 17.30. 2013

Utställningen är den första delen i Region Värmlands Internationella Stickstämma som anordnas på Solbergagymnasiet 27-30 juni.
Andra aktiviteter:
· Från och med den 18 juni börjar Arvika smyckas med ett stort antal stickade vimplar som över 100 värmländska kvinnor stickat.
· 20 juni – 30 juni tipspromenad.
· 25 juni – 30 juni utställning långa väggen på Biblioteket.
· 27-30 juni Stickstämma ( för anmälda deltagare)
· 28 juni kl 15.00 Föredrag av Heidi Fossnes – Håndplagg
Entre´ 100:-
· 29 juni fm – stickade och virkade kläder visas från scenen på Stora torget, allmänheten har under lördagen möjlighet att besöka Solbergagymnasiet, köpa material, böcker, stickade produkter och se utställningen Håndplagg, rösta i tävlingen arbetsvantar till Elis och mycket mera
Region Värmland i samarbete med Norska husliden i Hedmark, Finska Taito, ARKO, Arvika kommun och turistbyrå.