Värmlandsmagasin vinnare av pris på gala | Region Värmland

Värmlandsmagasin vinnare av pris på gala

[PRESSMEDDELANDE] Igår kväll, onsdag 23 oktober, vann magasinet Livsstil Värmland #3 Svenska Publishing-Priset 2013 som bästa infomagasin i avdelningen Print. Resultatet offentliggjordes under Svenska Publishing-Dagen i Stockholm.

– Det här är en av alla de aktiviteter som Region Värmland gör för att stärka bilden av Värmland. Ett pris som detta tar vi som ett tydligt tecken på att vi jobbar i rätt riktning, säger Madeleine Norum, projektledare för projekt Attraktiva Värmland på Region Värmland.
Svenska Publishing-Priset går på djupet för att på så sätt premiera de tävlingsbidrag som – vid sidan av en god grafisk form och en välgjord typografi – lockar till läsning tack vare ett tydligt och synligt budskap, ett informativt innehåll, en god målgruppsanpassning och en tydlig identitet. Detta för att sporra och lyfta fram alla dem som jobbar med information och kommunikation.
Juryn motiverar priset till magasinet Livsstil Värmland #3 enligt följande:
”För bra tempo, inbjudande uppslag och ett väl sammanhållet foto som på ett utmärkt sätt kommunicerar livsstilen i detta kära landskap”.
– Att vinna detta fina pris värmer gott och inspirerar till fortsatt arbete med att sprida härliga berättelser om det sköna livet i Värmland, säger Stefan Westling, projektledare för magasinet Livsstil Värmland och kommunikatör i projektet Attraktiva Värmland på Region Värmland.
Fakta om magasinet Livsstil Värmland
Magasinet Livsstil Värmland speglar den värmländska livsstilen genom reportage och artiklar om arbete, företagande, boende och fritid. Artiklar med intressanta vinklingar överraskar och berör. Karaktärer och personligheter samt spännande företag lyfts i både text och bild.
Magasinet är gratis och distribueras brett till de flesta hotell i Värmland, turistanläggningar, turistbyråer, konferens- och kongresscenter, företag, myndigheter, köpcenter och flygplatser. Magasinet finns också tillgängligt vid större evenemang.
Magasinet ges ut av Projekt Attraktiva Värmland, Region Värmland.

Ansvarig utgivare: Madeleine Norum
Projektledare: Stefan Westling
Redaktion: Katarina Averås (frilansande skribent), Tanja Ekegren (Mänskliga rättigheter/Regional utveckling, Länsstyrelsen Värmland), Marianne Nilsson (projektledare för Resurscentrum för jämställd tillväxt på Region Värmland), Jenny Höög (mottagarkoordinator, projekt Attraktiva Värmland, Region Värmland), Madeleine Norum, Stefan Westling
Reklambyrå: Bulldozer. Anna-Karin Jeppsson (projektledare), Andreas Österlund (Art Director), Anette Reutmer-Åhlén (original).
Upplaga: 30 000
Papper: 250 g Arctic Matt, 90 g UPM Star Silk
Tryck: Sörmlands Grafiska
Bildtext
Redaktionen för magasinet Livsstil Värmland #3. Från vänster till höger: Marianne Nilsson, Madeleine Norum, Jenny Höög, Stefan Westling, Tanja Ekegren. Katarina Averås (frilansande skribent och redaktör) kunde tyvärr ej medverka vid fotograferingen.

Kontakt
Madeleine Norum Projektledare
Projektledare
Projekt Attraktiva Värmland
madeleine.norum@regionvarmland.se
054 -701 11 20
Stefan Westling
Kommunikatör
Projekt Attraktiva Värmland
stefan.westling@regionvarmland.se
054 -701 11 22