Halsbrytande fysik inleder intensiv dansmånad | Region Värmland

Halsbrytande fysik inleder intensiv dansmånad

[PRESSMEDDELANDE] Under november månad kommer fyra professionella dansföreställningar visas i Värmland vid inte mindre än arton tillfällen. Starten blir dans- och cirkusföreställningen Between Someonsons.

Under november kommer både allmänhet och skolelever erbjudas ett mycket stort utbud av dansföreställningar i Kristinehamn, Hagfors, Torsby och Karlstad.
Bakgrunden är ett samarbete mellan Säffle teaterförening och Dans i Värmlands projekt Dansplattform Värmland – ett nätverk som ska stärka den professionella dansen som scenkonst i regionen.
Vi berättar mer om projektet och höstens föreställningar i samband med skolföreställningen av Between Someonsons som görs av duon Patrik & Wes. Den innehåller hopp, slides och modern jonglering. De kastar, lyfter och knuffar varandra runt scenen med allt från fjorton käglor till en enda ring som fyller utrymmet ovanför dem.

Varmt välkomna!

Terese Lindblad, Dansplattform Värmland och
Krister Lönn, Säffle teaterförening

Tid: Torsdag 7 november kl.12.30–13.30 eller enl. överenskommelse