I Samuels verkstad

[PRESSMEDDELANDE] Nu visas för första gången I Samuels verkstad på hemmaplan i Värmland. Det är Västanå Teater och Region Värmland som tillsammans tagit fram en unik föreställning om keramik, konsthantverk, musik och spelmanstraditionen i Arvika.

Under en presskonferens på Rackstadmuseet berättar vi mer om föreställningen I Samuels verkstad – en musikalisk berättelse. De som medverkar på presskonferensen är projektledare Kajsa Lundin på Region Värmland och Lena Hellström, chef Rackstadmuseet. Dessutom kommer keramikern Ulla Nilsson och musikern Lars Warnstad.
Själva föreställningen hålls den 24/11 kl 16 på Rackstadmuseet. På scen finns Lars Warnstad, Leif Stinnerbom, Magnus Stinnerbom, Sophia Stinnerbom och Björn Söderbäck.
Föreställningen är en del av projekt Näringsutveckling i slöjd- och hantverk på Region Värmland och är ett led i arbetet med att lyfta fram och höja värdet på slöjd- och konsthantverk.
Tid för presskonferensen: 21/11 kl 10
Plats: Rackstadmuseet