Virtuell streetdansföreställning till Säffle | Region Värmland

Virtuell streetdansföreställning till Säffle

[PRESSMEDDELANDE] Några av dansarna i Complete sågs senast i Fredrik Benke Rydmans succéversion av Svansjön på Dansens Hus och de har synts i Eurovision Song Contest, Cirque de Soleil, Streetstar och Bounce. Med humor och skicklighet levererar de sju medlemmarna energisk hiphop på hög nivå med inslag av New style i den fantasifulla, överraskande och visuella föreställningen SIRI.

Dansarna har ofrivilligt slukats upp i en virtuell värld och fångats i ett abstrakt universum där människan inte längre styr och ställer. Vad är det egentligen som pågår därinne?
Region Värmland subventionerar gratis dansbussar från sex kommuner och därmed får närmre 250 personer möjlighet att se en fartfylld och energisk föreställning.

Föreställning: lördag 29 mars kl 16
Plats: Medborgarhuset, Säffle
Tidtabell för dansbussarna: se regionvarmland.se/dansbussar
Kontakt: Ulrika Lassing, 054-701 10 70 eller ulrika.lassing@regionvarmland.se

Fakta: Föreställningen arrangeras av Kulturnämnden, Säffle Teaterförening och Region Värmland. Dansbussarna arrangeras av Region Värmland – Dans tillsammans med Dansstudion i Karlstad, Widelius Dansstudio Kristinehamn och ABF Dansa.