Ungdomar dansar sig till en plats i årets drömsommarjobb

[PRESSMEDDELANDE] Möt ungdomarna som söker till Region Värmlands sommarpraktik för dansare. Under ledning av koreograf Carl Olof Berg ska elva värmländska ungdomar väljas ut.

På lördag skall de ungdomar som sökt sommarpraktik som dansare under juni-juli visa vad de kan och här väger danskunskap lika tungt som personlighet när juryn skall göra sitt val.
I juryn sitter, Carl Olof Berg (koreograf), Tanja Tamminen (koreografassistent), Cathrine Kolping (danskonstnär), Evelina Boström (danskonstnär) och Stefan Westling (kulturkonsulent).

Tid: lördag 26 april kl. 15.00-16.30
Plats: UNO, Karlstad

Audition pågår under hela eftermiddagen, men mellan kl. 15.00-16.30 är det presentation för juryn och juryn meddelar vilka som går vidare. Vill ni hellre komma en annan tid så kontakta oss.

Kontakt:
Ulrika Lassing
Koordinator
E-psot: ulrika.lassing@regionvarmland.se
Varmt välkomna!

Fakta: Sommarpraktiken genomförs av Region Värmland i samarbete med Falu kommun, Dans i Sydost, Dans i Nord-Trøndelag och De videregående skolene i Nord- Trøndelag, med stöd från Karlstads kommun, KBAB och Bravida.