Träffa DansExpo 2014

[PRESSMEDDELANDE] Det värmländska danslivet i form av 15 dansskolor, studieförbund, dansutbildningar, resurscentrum samt grupper som bedriver föreställningsverksamhet, presenterar under fredagen sina verksamheter genom marknadsstånd och framträdanden på scen.
Dagen startar kl 12.00 med en flashmob* där alla som önskar kan delta. Gå tipspromenad med chans att vinna fina priser, köp lunch från Yans Dumplings, ställ frågor om dans, knyt nya spännande kontakter och upplev dansens mångfald. Kom och var med när vi fyller Stora torget med dans.
Varmt välkomna!

Datum: fredag 23 maj
Tid: kl. 12.00-17.00
Plats: Stora Torget, Karlstad
Kontaktperson: Ulrika Lassing, koordinator på Region Värmland
E-post ulrika.lassing@regionvarmland.se

*En flashmob är när en grupp människor plötsligt samlas, på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter.

Arrangör: Region Värmland Dans i samarbete med länets danskluster med stöd av NBV, Karlstads kommun och Centrum Karlstad.