Prova-på-kultur på Putte i parken

[PRESSMEDDELANDE] I Kulturcentrums tält på Putte i Parken kan du delta i olika workshops och möta kultur och kreativitet, varje dag mellan klockan 14 och 21.

Prova-på-aktiviteter
Kom och prova på kultur på olika sätt; brodera graffiti, skapa klassiska vänskapsband, prova på animation och dansa. Varje dag kl. 14.00-21.00.

Spela in musikvideo
Varje dag kl. 16.00 hålls en musikvideoworkshop ”Happy Karlstad”. Alla är välkomna att delta, ung som gammal. Musikvideon hakar på trenden med att dansa och sprida glädje till Pharrell Williams hitlåt ”Happy”. Den färdiga musikvideon visas på Kulturnatten den 19 september på Stadsbiblioteket.

Workshops i partnering (dans)
Testa olika lyfttekniker i denna akrobatinspirerade workshop. Under ledning av Tanja Tamminen och Evelina Boström, lördagen 5 juli kl. 15.00.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Karin Welin,
Projektledare, Kulturcentrum Slöjd
+46 54 701 10 51, karin.welin@regionvarmland.se
Kjerstin Persdotter,
Filmkonsulent, Kulturcentrum Film
+ 46 54 701 10 82, kjerstin.persdotter@regionvarmland.se

KULTURCENTRUM: Före detta Dans i Värmland är nu en del av Region Värmlands Kulturcentrum. Där ingår också det som tidigare hette Film i Värmland, Länsbiblioteket i Värmland, Slöjd i Värmland samt Kultur i skolan och Ung kultur möts (UKM). Verksamheterna finns kvar men med ett nytt gemensamt namn. Syftet med sammanslagningen är ökat samarbete.