Bilder från förr – releasefest

[NYHET] För att fira releasen av Bilder från förr, dvd, kommer alla som besöker Mitt i City runt lunchtid onsdagen 17/9 att få chansen att möta personer från historien – alla klädda i tidstypiska kläder – här kan vi prata tidsparadox! Mitt i den moderna stadens shoppingcenter med allt inom mode, mat och teknik kommer samtidigt tiden kännas som att den dragits tillbaka för ett ögonblick.

Upptäck en karlstadsbo på storviltsjakt i Kongo 1914, besök flickskolan i Karlstad 1921 eller varför inte möta Zarah Leander?
Du får också chans att känna på dramatiken när flyglarmet gick i Karlstad 1940. Allt detta och många fler bilder och berättelser kommer du nu att kunna köpa på en dvd. Bilder från förr innehåller 30 skildringar om människor och miljöer ur den värmländska historien sammanställda av Olle NIlsson, Värmlandsarkiv. 
Dvd:n kommer finnas tillgänglig via Akademibokhandeln och Arkivcentrum Värmland till en kostnad av 250kr. Bilder från förr är resultatet av ett samarbete mellan Värmlandsarkiv och Make My Day AB.