Klubbklubb överst på pallen i Noomaraton | Region Värmland

Klubbklubb överst på pallen i Noomaraton

[NYHET] Det blev värmländsk seger i riksfinalen av Noomaraton i Stockholm i helgen. Av 28 lag från hela Sverige stod till slut Isabella Karlström, Jacqueline Andren och Olivia Rodriguez Tejle överst på pallen efter att juryn sagt sitt.

Riksfinalen i 24 timmars filmfestivalen Noomaraton avgjordes i Filmhuset i Stockholm under lördagen. Från Värmlands regionala gör-film-på-ett-dygn-festival Raketfilm som numer är en regional uttagning till Noomaraton gick Lag Tossarna vidare med filmen Klubbklubb och Lag Broken Framers med filmen Jägare-Jörgen.

När juryn avslöjade vinnarfilmen blev det de tre glada regissörerna Isabella Karlström, Jacqueline Andren och Olivia Rodriguez Tejle som fick motta vinnarplakett, ära och en check på 10 000kr att spendera på Scandinavian Photo. Tjejerna är kurskamrater på Molkom Folkhögskolas Filmlinje årskurs ett och fick nu en härlig start på filmkarriären.

Riksjuryn

Anna Schönbeck, Våra Gårdar