gen(i)us IV – ALLA TJÄNAR PÅ JÄMSTÄLLDHET

[PRESSINBJUDAN]: Jämställdhet är inte bara en fråga för kvinnor – det är en fråga för alla. Män och pojkar har också mycket att vinna på ökad jämställdhet. Det är huvudtemat för årets gen(i)us-konferens. Nu delar en rad män och pojkar i Värmland med sig av sina åsikter i frågan i en ny film som premiärvisas under konferensen.

Utöver filmen kommer fem föreläsare till gen(i)us, bland andra Margareta Winberg, som berättar om UN Women´s kampanj ”He for she”.

Dessutom kommer bloggaren och programledaren Navid Modiri. Många har berörts av hans öppna brev till sin femåriga dotter, som avslutas med att han från med nu ska kalla sig feminist.

Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland arrangerar gemensamt konferensen gen(i)us, som nu ordnas för fjärde gången.

Tid: tisdag 19/5 kl 9-16.

Plats: Karlstad CCC

Mer information: Program genius IV