Värmlands största bokcirkelträff 20151127 | Region Värmland

Värmlands största bokcirkelträff

[NYHET] Välkommen till Värmlands största bokcirkelträff! Två spänningsromaner i värmlandsmiljöer är våra bokcirkelböcker. Läs dem och kom och diskutera, möt författarna och träffa andra bokälskare!

Bokcirkelträffen äger rum på CCC i Karlstad den 27 november. Det går bra att komma själv, eller varför inte tillsammans med din egen bokcirkel, om du är med i en sådan. 

De utvalda bokcirkelböckerna är Flickan med snö i håret av Ninni Schulman och De våra av Lars Anderssson. Under kvällen blir det ett estradsamtal med författarna. För att alla ska kunna delta har kampanjen Värmland läser valt ut två böcker som finns tillgängliga i olika format, till exempel e-bok och ljudbok, beroende på vad man kan eller föredrar att läsa.  

Värmland läser genomförs av Region Värmland i samverkan med alla intresserade aktörer och med stöd av Statens kulturråd. Kampanjen är en del i Region Värmlands arbete med att bidra till att vi når målen i Värmlandsstrategin, som exempelvis ökad livskvalitet och höjd kompetens på alla nivåer.

Tid: fredag den 27 november, drop-in kl 17.00 – 18.30

Plats: Karlstad CCC

Anmälan: Entrén är gratis, men föranmälan krävs. Du anmäler dig via e-post till Louise Alvarsson, projektledare Värmland läser: louise.alvarsson@regionvarmland.se