Värmlands största bokcirkelträff

[PRESSMEDDELANDE]  I november bjuder kampanjen Värmland läser in till Värmlands största bokcirkelträff på Karlstad CCC. Två spänningsromaner i värmlandsmiljöer är utvalda som bokcirkelböcker.

Bokcirkelträffen äger rum på CCC i Karlstad. Dit kan man komma själv, eller tillsammans med sin bokcirkel, för att diskutera böckerna, möta författarna och träffa andra bokälskare.

De utvalda bokcirkelböckerna är Flickan med snö i håret av Ninni Schulman och De våra av Lars Anderssson. Under kvällen blir det ett estradsamtal med författarna. För att alla ska kunna delta har kampanjen Värmland läser valt ut två böcker som finns tillgängliga i olika format, till exempel e-bok och ljudbok, beroende på vad man kan eller föredrar att läsa.

Entrén är gratis, men föranmälan krävs. Mer information om anmälan finns via kampanjwebben värmlandläser.se.

Värmland läser genomförs av Region Värmland i samverkan med alla intresserade aktörer och med stöd av Statens kulturråd. Kampanjen är en del i Region Värmlands arbete med att bidra till att vi når målen i Värmlandsstrategin, som exempelvis ökad livskvalitet och höjd kompetens på alla nivåer.

Tid: fredag den 27 november

Plats: Karlstad CCC. Drop-in kl 17.00 – 18.30