Multidisciplinär artist på besök | Region Värmland

Multidisciplinär artist på besök

[NYHET] Den 21-23 oktober gästar dansaren, koreografen och den multidisciplinära artisten Khosro Adibi Värmland. Dansutvecklare Håkan Mayer har bjudit in honom för att genomföra workshops med danselever och danslärare vid Karlstads Universitet, Sundstagymnasiet och Kristinehamns Folkhögskola.

Khosro Adibi har examen från HKU (öppnas i nytt fönster) (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) och en gedigen dansutbildning både i Amsterdam och New York. Khosro har dansat med Les Ballets C de la B (öppnas i nytt fönster) och undervisar den Belgiska gruppen Rosas Company (öppnas i nytt fönster) på reguljär basis. Han har också grundat ett center för nutida dans och musik i Bryssel.

Bild på Håkan Mayer

Håkan Mayer

Dansutvecklare

Avdelningen för kulturutveckling

054-701 10 75

hakan.mayer@regionvarmland.se