Ny praktikant på Region Värmlands Brysselkontor

[NYHET] Region Värmland hälsar Clara Zakariasson välkommen som vårens praktikant på kontoret i Bryssel.

Clara är 22 år och studerar master-programmet i Statsvetenskap på Karlstads Universitet. Denna vårtermin kommer hon att genomföra sin praktik på Region Värmlands European Office som en praktisk del i utbildningen.

Clara kommer framförallt att arbeta med nyhetsgranskning, informationssökning, rapportering samt delta på seminarium och konferenser för att dokumentera och delge aktuell information som är relevant för Region Värmland. Den fördjupande praktikuppgiften som Clara genomför under vårterminen har ett fokus på finansieringsmöjligheterna EU erbjuder för infrastruktursprojekt. Detta är ett prioriterat område i Region Värmlands European Office:s handlingsplan och ett område som erbjuder många möjligheter.