Bli årets entreprenörsregion i Europa! | Region Värmland

Bli årets entreprenörsregion i Europa!

[NYHET] Nu kan kommuner och regioner ansöka för att bli årets entreprenörsregion i Europa 2017. Ansök senaste den 18 mars 2016.

Europeiska entreprenörsregioner (EER) är ett projekt som kartlägger och belönar EU-regioner som uppvisar en enastående och innovativ policystrategi för entreprenörskap, oberoende av deras storlek, tillgång och befogenheter. De regioner som har den mest trovärdiga, framtidsinriktade och lovande ambitionsplanen tilldelas entreprenörsutmärkelsen ”Årets entreprenörsregion”. Städer eller regioner kan tilldelas priset oavsett om de redan idag är framgångsrika eller om de står inför framtida utmaningar.  

Bakom EER står Regionkommittén i samarbete med kommissionen.

Ansök senast den 18 mars 2016.