Drömsommarjobb för unga med kulturintresse

[NYHET] Region Värmland har under många år arbetat framgångsrikt med sommarpraktik för gymnasieungdomar med intresse för dans och film. En uppskattad verksamhet som 2015 utvecklades vidare genom att lägga till slöjd och arrangörskap.

Sommarpraktiken är avsedd för unga i gymnasieåldern, det vill säga de som går ur grundskolan årskurs 9, eller årskurs 1 eller 2 på gymnasiet. Under tre sommarveckor erbjuds möjligheten att jobba tillsammans med professionella handledare. Rekryteringen till sommarpraktiken sker bland ungdomar skrivna i Värmlands län.

Årets praktik är förlagd till Ungdomens Hus (UNO) i Karlstad och pågår 27 juni -15 juli. Ansökan är öppet t om den 6 april. Bland de som kallas till intervju/audition kommer sedan ett urval ske.

Läs mer om Drömsommarjobbet och ansök här. (öppnas i nytt fönster)

Bild på Stefan Westling

Stefan Westling