Ny EU-handbok | Region Värmland

Ny EU-handbok

[NYHET] Nu har EU-kommissionens representation i Sverige och tidningen Journalisten släppt en ny EU-handbok. Handboken riktar sig till journalister och andra EU-intresserade som vill följa och rapportera om EU.

EU-kommissionens representation i Sverige och tidningen Journalisten släppt en ny EU-handbok som har i syfte att underlätta för journalister och andra EU-intresserade i Sverige att bevaka och förbjuda sin EU-kunskap. EU-handboken vill generera en bredare och mer omfattande bevakning av den europeiska huvudstaden och agera som ett hjälpmedel för personer som vill bevaka EU-institutionernas arbete, samt aktuella frågor på EU-nivå. 

EU-handboken hittar du här.

I samband med lanseringen av EU- handboken höll EU-kommissionen ett seminarium om boken och hur EU-rapportering ser ut i svensk media.