Värmländsk bokmässa byter skepnad

[PRESSINBJUDAN] Det som tidigare var Värmländsk bokmässa på Karlstad CCC byter namn, plats och ett nytt tänk kring innehåll och målgrupp presenteras.

Från och med i år arrangeras det som tidigare var den Värmländska bokmässan av Region Värmland med projektledare Ricky Andreis i spetsen. Traditionellt sett har bokmässor en mogen publik 45+ och Värmland är inget undantag. I år kommer den traditionella besökaren att mötas av en delvis ny bokmiljö. Inte på bekostnad av den befintliga mässan men som ett väl avvägt komplement. Ambitionen är att skapa en bokmässa som förutom den traditionella besökaren även lockar barn och ungdomar. Här ska skapas en riktig folkfest!

Ricky Andreis som är projektledare finns på plats tillsammans med medarbetare från Region Värmland för att berätta mer.

Välkomna!

När: tisdag 19/4 kl.10.00