Västsvenska EU-konferensen 2016

[NYHET] Den 1-2 september är det äntligen dags för den västsvenska EU-konferensen, där årets tema är energi och klimat. 2016 års konferens kommer äga rum i Halland, där Region Halland och Halmstads kommun står värdar.

Den 1-2 september bjuder Halmstads kommun, tillsammans med Region Halland och medarrangörerna Region Värmland samt Västra Götalandsregionen, in till den västsvenska EU-konferensen. Konferensens pågår under två intressanta halvdagar där det finns möjlighet att nätverka, diskutera och få den senaste informationen om EU:s möjligheter och utmaningar. I programmet ingår bland annat framstående huvudtalare som Maria Wetterstrand, fristående grön debattör, Birgitta Ohlsson, fd. EU-minister, Pierre Schellekens, vice kabinettschef för klimatkommissionär Cañete och Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för EU-kommissionens representation i Sverige.

Konferensen vänder sig till dig som är förtroendevald, tjänsteperson inom kommun, landsting eller region, företräder en intresseorganisation, akademi eller är företagare samt är intresserad av aktuella möjligheter inom temat klimat och energi, men även för dig som har ett allmänt EU-intresse.

När: 1-2 september 2016.

Var: Hotel Tylösand, Halmstad (Halland).

Pris: 1350kr per person exklusive boende (OBS! Priser är exklusive moms).

Mer information om konferensens inbjudan och program hittar ni här.