Gen(i)us 5.0 – Allt att vinna på jämställdhet

[PRESSINBJUDAN] Jämställdhet är avgörande för att skapa konkurrenskraftiga företag såväl i Sverige som globalt. I organisationer med mixade grupper av kvinnor och män föds mer kreativa idéer. Det är ett av de olika perspektiven på årets gen(i)us-konferens.

Konferensen gästas bland annat av:

Nour El-Refai, komiker, föreläsare och programledare, som bland annat haft uppdraget att leda melodifestivalen.

Svante Tidholm, dokumentärfilmare, författare och journalist, som är projektledare för FATTA MAN.

Vahid Zohali, Tieto Sverige, som har bred erfarenhet av ledarskap inom IT-tjänstemarknaden.

Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland arrangerar gemensamt konferensen gen(i)us, som nu ordnas för femte gången. I år är det ett nytt deltagarrekord med drygt 250 personer. Gen(i)us ska ge inspiration, kunskap och nya metoder och tips till fortsatt arbete för ett jämställt Värmland.

Tid: tisdag 17/5 kl 9-16

Plats: Karlstad CCC