Carina Strandberg ny chef för Regional Tillväxt inom Region Värmland

[PRESSMEDDELANDE] Carina Strandberg blir ny chef för Avdelningen för regional tillväxt i Region Värmland. Carina bor i Karlstad, är 50 år och har lång erfarenhet av att vara chef och ledare i offentliga organisationer, bland annat som administrativ chef för Elsäkerhetsverket. För närvarande jobbar hon som stabschef för de tekniska förvaltningarna i Karlstads kommun.

– Det är ett fantastiskt spännande uppdrag och det är med glädje som jag ser fram emot att få börja på Region Värmland. Det ska bli inspirerande att tillsammans med medarbetarna få fortsätta det strategiska utvecklingsarbetet som pågår. Till en början kommer jag att lägga tid på att lära känna medarbetarna och organisationen och sätta mig in i alla de områden som avdelningen ansvarar för, säger Carina Strandberg.

– Jag är glad över att ha rekryterat Carina Strandberg i en process med många starka kandidater. Med sin profil och gedigna ledarerfarenhet blir hon ett värdefullt tillskott till vår organisation och ledningsgrupp. Jag tror också att Carina kommer att kunna bidra till att Region Värmland får än högre utväxling i arbetet med att stärka Värmlands konkurrenskraft, säger Lars Christensen, regiondirektör.

Carina Strandberg tillträder tjänsten i början av oktober.

Lars Christensen, regiondirektör