Anmälan till European Week of Regions and Cities i Bryssel öppen | Region Värmland

Anmälan till European Week of Regions and Cities i Bryssel öppen

[NYHET] Nu har anmälan öppnat till European Week of Regions and Cities, som organiseras 8-11 oktober i Bryssel.

Under European Week of Regions and Cities (EWRC), anordnas ett stort antal seminarier i Bryssel, som riktar sig till personer som arbetar med regional och lokal utveckling. Eftersom sammanhållningspolitiken firar 30 år under 2018 är detta fokus för årets EWRC, som har huvudtema ”Mot en stark sammanhållningspolitik efter 2020”.

Förutom ett generellt fokus på sammanhållningspolitiken, så kommer ett stort antal workshops och seminarier att organiseras med fokus på:

• regional utveckling
  • forskning och innovation
  • näringsliv och entreprenörskap
  • utbildning
  • hälsa
  • kultur.

EWRC organiseras av Regionkommittén och EU-kommissionens generaldirektorat för regional utveckling (DG REGIO). Sista anmälningsdag är 29 september.

Mer information om EWRC finns här.

Program och länk till anmälan finns här.