Informationsdag om export – Säffle – Region Värmland

Informationsdag om export – Säffle

Regional Exportsamverkan i Värmland i samverkan med InterregprojektetGränsmöjligheter, och projektet Westra Wermland Export bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium om exportmöjligheter i hela världen för företag, med fokus på Norge.

Du träffar organisationerna inom Regional Exportsamverkan i Värmland som är ditt stöd vid företagets exportsatsning. Här har du möjlighet att ställa dina frågor när du vill exportera ut i världen. Informationstjänsten Grensetjänsten Norge-Sverige tillsammans med Skatteverket ger en inblick i vad man bör tänka på när man etablerar sig på den norska marknaden. Du får också en guide inom tullfrågor som är bra att känna till vid handel med länder utanför EU. Efter lunch har du möjlighet till enskilda samtal med experterna.

Kontaktpersoner

Helena Stor Hansson, Regional Exportsamverkan, helena.stor.hansson@regionvarmland.se, 072-701 19 33
Mikael Sondell, Gränsmöjligheter, mikael@gtm.nu, 070-979 51 68
Anders Anstrin, Westra Wermland Export, anders.anstrin@saffle.se, 0533-68 30 07