Broschyr: Resultat och Effekter – Sammanställning från Nationella klusterkonferensen 2013

Detta är en kort sammanställning från Nationella klusterkonferensen 2013.

Broschyr-klusterkonferens-webbDen nationella klusterkonferensen samlade 2013 precis som tidigare år representanter från en rad olika klusterorganisationer, företag, regioner, kommuner, universitet och andra aktörer, till exempel Näringsdepartementet, Vinnova, Tillväxtverket och Svenskt Näringsliv.

Konferensen tjuvstartade med två parallella klusterskolor. Göran Lindqvist från Handelshögskolan i Stockholm föreläste om hur kluster fungerar och varför. Samtidigt ledde den internationella klusterexperten Ifor Williams, Cluster Navigators, en workshop om kluster på en global arena.

Ladda ner broschyr: ”Resultat och Effekter – Sammanställning från Nationella klusterkonferensen 2013” (öppnas i nytt fönster)  (pdf, 2MB)

Sidan uppdaterades den 14 april, 2015