Administratör

Admin

Vi söker dig som är utåtriktad, service- och lösningsinriktad. Arbetet kräver att du har förmåga att arbeta med många olika uppgifter samtidigt och periodvis i ett högt tempo. 

Dina arbetsuppgifter   

Som administratör arbetar du inom administrativa enheten med postöppning, registrering, diarieföring och arkivering. Vi arbetar i ärendehanteringssystemet W3D3. Exempel på löpande arbetsuppgifter är registrering och bevakning av ärenden, löpande arbete med nämndsadministration som upprättande av kallelser och protokoll samt expediering av beslut. Du är ett stöd till politiker, medborgare och tjänstemän. I arbetsuppgifterna ingår även kvalitetssäkring i ärendehanteringsprocessen.  

Den administrativa enheten jobbar med allmänt administrativt stöd och service internt inom Region Värmland. Enheten stöttar den politiska organisationen med administration av alla politiska ärenden samt har hand om IT frågor. Enheten arrangerar även bland annat kurser och utbildningar till våra medlemmar genom vår kurs- och konferens-verksamhet.  

Din bakgrund   

Vi vill att du har:   

  • Relevant akademisk högskoleutbildning eller motsvarande vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig   
  • Kunskap i kommunal- och förvaltningsrättsliga frågor 
  • Erfarenhet av att arbeta i ett digitalt ärende- och dokumenthanteringssystem 
  • Vana att arbeta självständigt   
  • Lätt för att samarbeta   
  • God ansvarskänsla och initiativförmåga  
  • Förmågan att kommunicera väl i tal och skrift   
  • Förmågan att bidra till ett ständigt förbättrings- och förändringsarbete  

 

Arbetet innebär till stor del av att behandla och producera formella texter, därför är det av största vikt att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av och förståelse för en politiskt styrd verksamhet. 

Om anställningen   

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Anställningen är på deltid, 75 procent. 

Ansökan  

Till ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 5 mars.   

Kontakt   

John Johansson 
Rekryterare, Qtym 
Telefon: 070-324 25 19 

Att jobba på Region Värmland   

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.   

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.    

Läs mer om Region Värmland  

Övrigt   

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.   

Sidan uppdaterades den 16 februari, 2017