Projektekonom

Nu söker Region Värmland en projektekonom till avdelningen för regional tillväxt. Som projektekonom har du en bred roll och hanterar bland annat ekonomin i de projekt som Region Värmland ansvarar för. 

Dina arbetsuppgifter  

Som projektekonom inom Region Värmland har du en bred roll. Tjänsten innefattar två delar, varav en är att ekonomiskt hantera några av de projekt som Region Värmland är huvudman för. Arbetsuppgifterna består av att sköta projektens bokföring, administration, rekvisition och uppföljning. I denna delen är du en nyckelperson och ett stöd till organisationen, projektledare och kollegor.  
Region Värmland beviljar ca 70 mkr i medfinansiering till olika regionala projekt som berör Värmland. Som en andra del av tjänsten kommer du arbeta med att granska inkomna rekvisitioner från berörda projekt och göra utbetalning av dessa projektmedel.  

Tjänsten är placerad på avdelningen för regional tillväxt som arbetar med att utveckla Värmland inom en rad olika områden. Bland annat inom energi och klimat, infrastruktur och kommunikationer, internationella frågor, jämställdhet, näringsliv, forskning och innovation samt med att höja länets utbildningsnivå och öka kompetensmatchningen i näringslivet och inom offentliga organisationer. Avdelningen jobbar också med beredning av projektansökningar. 

Din bakgrund  

Vi vill att du har:  

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi. 
  • Erfarenhet från redovisning. 
  • Strukturerad, noggrann, ihärdig och har en god analytisk förmåga. 
  • Förmåga att bygga relationer både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt att kommunicera och bygga förtroendefulla relationer med andra samt att ta egna initiativ. 
  • Det är viktigt att du kan arbeta självständigt. 

Meriterande 

  • Tidigare arbete inom offentlig förvaltning.   
  • Tidigare erfarenhet av projektredovisning och projektadministration och då särskilt EU-finansierade projekt. 

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. 

Om anställningen  

Tjänsten är ett vikariat på 100 procent, till och med 31 januari 2020. 

Tillträde hösten 2018. 

Ansökan 

Ansök här 

Vi vill ha din ansökan senast den 19 augusti 2018. 

Kontakt  

Birgitta Nilsson 
Regional utvecklingschef 
E-post: birgitta.nilsson@regionvarmland.se  
Telefon: 054-701 10 55 

John Johansson 
Rekrytering, Qtym  
E-post: john.johansson@qtym.se 

Att jobba på Region Värmland  

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.  

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland 

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.  

Sidan uppdaterades den 11 juli, 2018