Anmäl ditt företag till konsultlistan

För att konsultlistan ska bli så korrekt som möjligt vill vi gärna att alla konsultföretag inom energiområdet ska finnas med på den. Saknas ditt företag så hjälp oss genom att fylla i era uppgifter i formuläret nedan så kommer företaget med på listan.

Listan ska vara en översikt över vilka konsulter som finns i regionen och vilka områden som de arbetar med. Den används framförallt av kommunernas energi- och klimatrådgivare. I kontakt med företag ska rådgivarna kunna hänvisa företaget att titta på listan för att hitta konsulter med den kompetens de söker.

Fields marked with a * are required

Vilken/vilka ort/er finns ert företag på i Värmland?

Vilka kunder kan vända sig till er?

Vilka branscher arbetar ni med? Måste ej fyllas i.

Välj det/de områden som passar bäst in på er verksamhet. Vill ni lägga till fler områden går det bra under rubriken ”Övriga områden” nedan.

E-post adressen finns inte med på konsultlistan. E-post adressen behöver vi för att kontakta er för att hålla listan uppdaterad vid eventuella förändringar.

Sidan uppdaterades den 26 november, 2015