Gen(i)us

Konferens för ökad jämställdhet

Gen(i)us är tillbaka! Boka av 9 maj i kalendern för vårens viktigaste dag.

Årets föreläsare är en spännande mix av människor som alla arbetar för jämställdhet och likabehandling. Förvisso från lite olika håll och på olika sätt, men alla med samma mål. #jagärhär-grundaren Mina Dennert, Musse Hasselvall och en av landets mest efterfrågade föreläsare Micael Dahlén kommer tillsammans med flera andra inspirerande föreläsare göra årets upplaga av gen(i)us till en oförglömlig dag.

2017 anordnar vi konferensen tillsammans med Länsstyrelsen Värmland för sjätte gången. Det är en mötesplats där nya idéer och samarbeten föds. Ett andningshål där vi hämtar kraft och inspiration för att fortsätta arbeta med siktet inställt på ett mer jämställt Värmland. För i slutändan handlar det om att göra jämställdhet i praktiken – i det stora och det lilla. Varje dag.

Jämställdhet är en viktig fråga för Värmlands tillväxt och utveckling. Genom ett än mer aktivt och medvetet arbete med jämställdhet kan Värmland bli ännu mer attraktivt, och därigenom få en ökad tillväxt och större livskvalitet för alla.

Vi ses den 9 maj på Karlstad CCC. Varmt välkommen!

Sidan uppdaterades den 3 april, 2017