Klarälvdalens folkhögskola startar podd

Klarälvdalens folkhögskola startar podd

Nu släpper vi skolans nya podd. Följ den för att få inspiration och inblick i skolans och deltagarnas vardag och upplevelser. Lyssna på första avsnittet redan idag!

Hur är det att bo på skolans internat? Hur ofta tältar deltagarna som studerar turism och friluftsliv egentligen? Hur är det att studera på en sådan liten ort? Det här är några av de frågor som kommer att lyftas i de olika poddavsnitten där både lärare och deltagare berättar om hur livet på skolan ser ut.

Podden vänder sig till dig som är nyfiken på att studera på skolan och vill ha en inblick i hur skolan fungerar och de olika kursernas innehåll. Förutom nuvarande deltagare kommer vi att träffa tidigare deltagare som berättar vad de gör idag och hur tiden på skolan har format dem och vilka erfarenheter de har fått med sig. Skolans personal berättar även hur köket, internatet och annat fungerar.

Podden heter Klafhspodd kommer att släppa nya avsnitt var annan vecka med start idag.  

I det första avsnittet träffar vi Frida och Viktor som går på Natur och fauna. De berättar om sina tankar innan de kom till skolan och vad de sedan har gjort hittills på kursen. Vi träffar också internatföreståndaren Laila som pratar om de vanligaste frågorna innan man flyttar in på skolans internat.

 

Du hittar podden och alla släppta avsnitt här och på Spotify samt  i de flesta andra poddappar inom kort.