Välkommen på ljudvandring med Riksteatern

Illustration: Karin Linderot

Välkommen på ljudvandring med Riksteatern

Vad känner du när du tänker på framtiden? Vad händer när du rör dig genom den? Riksteatern bjuder in till en GPS-programmerad ljudpromenad i landsomfattande format. Tisdag 25 maj går promenaden genom Stöllet, du som kursdeltagare är välkommen att delta.

En existentiell hörlursvandring genom ditt inre landskap

Kartan över oss är en existentiell gps-programmerad hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Du väljer själv din väg. För varje plats du besöker växer kartan och berättelsen. Kartan över oss är en kartläggning för att förstå vad det innebär att möta det som ligger framför oss. En berättelse om vår gemensamma framtid som publiken utforskar genom att vandra runt på sin egen hemort. 

Kartan över oss är ett existentiellt vandringsdrama med dig själv i huvudrollen. Du tar med dig skor för cirka 2 kilometer stadsvandring, en smartphone och hörlurar. 

Det konstnärliga teamets medlemmar Lisa Färnström, Joakim Rindå och Hampus Norén känns igen från tidigare produktioner som Nationalparken, Landet Inuti, Sång till välfärden, Fäboland och Vi som bor här. Kartan över oss avslutar Riksteaterns två tematiska spår Demokratins gränser och Människa och natur.