Start / Molkom / Våra utbildningar / Sommarkurser 2023

Sommarkurser 2023

Skrivretreat återkommer så klart även 2023!

Skrivretreat 2023

Kursen är ett unikt tillfälle för dig som skriver att kunna arbeta självständigt och fokuserat med ett eget skrivprojekt. Samtidigt får du möjlighet att inspireras av, och byta erfarenheter med andra i samma situation. På dagarna är skrivandet fritt. Det finns både gemensamma och avskilda rum att sitta och skriva i. Du som deltagare jobbar självständigt med ditt eget projekt, antingen på din egen dator eller med block och penna. Frukost, lunch, middag och fika delar upp dagen i olika pass, men resten av tiden planerar du själv. Du kanske vill skriva hela dagen eller passa på att ta en promenad, läsa eller meditera. På kvällarna umgås vi och diskuterar skrivande och våra processer. Vi ventilerar saker bara andra skrivande kan förstå; vi ger varandra tips och idéer – och delar med oss av det vi vill dela med oss av.

Observera att detta inte är en skrivarkurs, utan en möjlighet för dig som redan arbetar på ett skrivprojekt att träffa andra i samma situation. Kursens upplägg bygger på helpension under kursdagarna. 

Värd för retreatet är Sofie Jansson som ursprungligen är från Molkom, men numera bosatt i Göteborg. Förutom att leda kurser gör hon kortfilmer, smycken, designar hemsidor, fotograferar, skriver och spelar teater. Hon har dessutom studerat skrivpedagogik och är en av personerna bakom webbsidan skriva.net.

Sofie har publicerats i antologier på både engelska och svenska.

Kostnader

  • Enkelrum 5485 kronor 7-11 augusti
  • Förlängning över helg med självhushåll 12-13 augusti 300 kr

I priset ingår frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika.

Datum

  • 7-11/8 helpension vardagar
  • 12-13/8 självhushåll under helgen

Tid

  • 7 augusti start klockan 14:00

Ansökan

Ansök senast 15 maj 2022

Efter sista ansökningsdag får du besked om du är antagen. För att bekräfta din plats betalar du in anmälningsavgiften på 1000 kronor inom 14 dagar på länken du får i antagningsmailet. Resterande kursavgift faktureras. Anmälningsavgiften återbetalas endast vid avbokning på grund av medicinska skäl (läkarintyg krävs.)

Ansökan sker via Schoolsoft.

Kontakt

Expedition

Telefon: 010-83 31 004
E-post: molkom@regionvarmland.se

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?