Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykolog, Första linjen unga norra

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Första linjen unga norra är en del av enheten barn och unga norra som ingår i område öppenvård norra som omfattar kommunerna Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby. I enheten för barn och unga norra ingår även BVC, barnmorskemottagning, familjecentral och ungdomsmottagning.

Region Värmland och kommunerna Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby startade 1 november 2017 upp en första linjeverksamhet. Verksamheten vänder sig till barn, ungdomar, unga vuxna 6-20 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa, inklusive deras familjer.

Verksamheten är lokaliserad i norra Värmland och fungera som en mobil verksamhet där resor sker på arbetstid med tjänstebil ut i de aktuella kommunerna/orterna. Verksamheten är integrerad mellan kommun och Region Värmland.

Då en första linje ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för hur psykisk ohälsa kan påverkas av olika faktorer såsom medicinska, sociala, psykologiska och skolsituation är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Vårt arbetslag består därför av 2 psykologer, 1 sjuksköterska, 3 kuratorer, 1 specialpedagog samt 1 vårdadministratör. Teambedömning och teamarbete är en röd tråd i verksamhetsarbetet.

Beskrivning:
Vi söker legitimerad psykolog till Första linjen unga norra, Värmland.

Arbetsuppgifterna är att identifiera olika typer av psykisk ohälsa, behandla det som är av lindrig och måttlig art samt avgöra vad som behöver remitteras vidare. En stor det av arbetsuppgifterna består av konsultation, rådgivning och samverkan med andra verksamheter inom kommunerna och Region Värmland. Du kommer även att samverka med barnets/ungdomens övriga nätverk och viktiga vårdgrannar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse att arbeta med barn, ungdomar och unga vuxna till en bättre psykisk hälsa.

Vi ser gärna att du har adekvat vidareutbildning ex. psykoterapi/specialistutbildning. Meriterande är om du tidigare arbetat med barn, ungdomar och unga vuxna.

Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med att utvärdera behandlingsinsatser och effektivisera arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du har intresse av att föreläsa och samverka med andra aktörer.

Region Värmland har ett nära samarbete med Psykologprogrammet på Karlstad Universitet genom att exempelvis föreläsa för studenter, ta emot studiebesök och erbjuda praktikplatser för kandidater. Egenskaper som värderas högt är flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Ansök senast:
2019-09-30
Referensnummer:
Dnr RS/192065
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Birgitta Persson, tf enhetschef barn- och unga norra Värmland
0564-479 79
Tina Persson, vårdadministratör/chefsstöd, barn och unga norra Värmland
0565-475 15
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster